Geniet van heerlijke gerechten en huiselijke sfeer bij Yvon en Ewald
Caracol wordt met hart en ziel gerund door Yvon en Ewald. Ooit begon Ewald met Steakhouse Pickwicks in de Torenstraat van West-Terschelling. Na 15 jaar gingen zij samen een nieuw avontuur aan met Pickwicks Steaks & Tapas in Bolsward. 9 Jaar later openden ze hotel-restaurant Wymerts te Workum. Maar toen Yvon en Ewald de kans kregen om Caracol over te nemen, hoefden ze niet lang na te denken. Via een avontuurlijke omweg zijn ze terug bij hun roots op Terschelling.
Hun geluk en blijdschap delen ze met al hun gasten. Met het Borrel Bites & Diner to Share kunnen gasten in dit geluk delen met familie, partners, vrienden of collega’s. Samen eten van vis-, vlees-, en vega gerechten. Met een heerlijk glas wijn of (speciaal)bier. Chef-kok Ewald weet iedereen te verrassen met z’n unieke gerechten, toetjes en eigen likeuren.
Het restaurant biedt plaats aan zo’n 25 tot 35 gasten. Met mooi weer, is ook het terras geopend.