Restaurant Caracol: Culinair genieten op Terschelling

In de keuken van Caracol wordt met veel passie en geduld gewerkt met de lekkerste en verste ingrediënten die het wad, onze biologische tuin en onze Terschellinger streekproducten bieden. Uiteraard wisselend per seizoen afhankelijk van wat de natuur ons biedt.

Geniet in ons sfeervolle restaurant op Terschelling van bijvoorbeeld seizoensproducten als: lamsvlees in het voorjaar, verse wilde zeebaars van mei t/m september, mosselen, oesters, kokkels, cranberries of onze gerenommeerde wildgerechten in het naseizoen.

Wij werken zonder kaart! De chef kookt samen met zijn team met de mooiste ingrediënten van de dag en stelt een verrassingsmenu samen van drie tot acht gangen. U kunt aangeven of u liever vlees, vis of vegetarisch eet of dat u zich laat verrassen.

Graag tot binnenkort.

Een greep uit de gerechten van ons restaurant op Terschelling

Genieten van eilander streekproducten en heerlijke wijnen

Alles is zoveel mogelijk van eigen land, vlees van Terschellinger runderen die heerlijk hebben lopen grazen op ons eiland, lijn gevangen zeebaars, biologische groenten deels uit eigen biologische tuin en ook de zelfgekweekte (eetbare) bloemen.

Alle ingrediënten worden in eigen keuken bereid op een eigentijdse wijze met liefde voor het ambacht. Eigenaar en Chef de cuisine Werner Zuurman loopt regelmatig stages in sterren restaurants zoals De Librije te Zwolle. En dat proef je… ook in onze dagelijks vers bereide sauzen, soepen en nagerechten.

Kom langs in ons idyllisch restaurant op Terschelling en verblijf bij mooi weer op ons gezellige terras! De wijnkaart bestaat voornamelijk uit Portugese wijnen en kunnen ook per glas besteld worden. Ook kunnen vegetariërs bij ons prima uit de voeten, van voor- tot nagerecht.

Restaurant Caracol is geopend v.a. 17:00 uur, dinsdag is de keuken gesloten. Reserveren geeft zekerheid, bel 0562-44 36 94.

Welkom alvast,
Werner Zuurman