Caracol – Wellness Hotel Terschelling

Caracol Wellness Hotel TerschellingIn het centrum van West Terschelling, direct bij de haven en de veerboot vindt u sinds 2009 ook ons Wellness Hotel, gelegen boven het sfeervolle Restaurant Caracol. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en restaurant waar met veel passie en geduld wordt gewerkt met de lekkerste en verste biologische ingrediënten die onze Terschellinger streekproducten bieden.

Ervaar het comfort van Caracol, Wellness hotel op Terschelling

Wellness Hotel Caracol is gehuisvest in een pittoresk en typisch Terschellinger pand op een steenworp afstand van de Waddenzee onderdeel van Wereld erfgoedlijst. Ervaar één van de drie luxe, ruime en meer dan comfortabele suites met o.a. Hästens bedden, airco, gratis Wifi, TV, minibar, koffie/thee etc. Elk met verschillende wellness mogelijkheden zoals: stoomcabine, sauna, showerheaven, lichttherapie, massage waterstralen en/of een whirl-pool.

  • Het ontbijt wordt geserveerd van 8.30 tot 10.00 uur
  • In checken vanaf 15.00 uur en Uit checken is om elf uur

Uw bruiloft op Terschelling

Tegenover de kerk gelegen, kunnen wij uw bruiloft perfect verzorgen. Maar ook de catering bijvoorbeeld tijdens of na uw bruiloft op de unieke trouwlocatie zeesleepboot Holland (www.zeesleepbootholland.nl) of op de oudste vuurtoren van Nederland de Brandaris! Met bijvoorbeeld Champagne, taart, amuses, lunch of diner of… zegt u het maar.

Overnachten tijdens Oerol

Overnachten tijdens Oerol is natuurlijk ook mogelijk bij ons Wellness Hotel op Terschelling. Hotelkamers zijn reeds te boeken, vul uw voorkeur kamer in op het reserveringsformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Graag tot ziens, Werner.